eis behandeling tegen schennispleger

Een schennispleger uit Wijhe heeft donderdagmorgen een maand voorwaardelijke celstraf en ambulante behandeling tegen zich horen eisen. De Wijhenaar wordt er van verdacht dat hij in 2012 en 2013 meermaals zijn geslachtsdelen aan jonge meisjes liet zien. Hij zou onder meer meisjes bij zijn auto hebben geroepen en zich ondertussen bevredigd hebben.

De politie kon de Wijhenaar achterhalen, omdat een van de meisjes die hij dupeerde zijn kenteken wist. Ook in Raalte as de man actief. Op 29 juni vorig jaar passeerde hij met zijn auto twee fietsende meisjes van 12 jaar oud op de BK-straat in Raalte. Die zagen de man langzaam langsrijden in zijn auto. Toen ze in de auto keken, zagen ze dat hij zich bevredigde.

Toen de politie hem aanhield, bekende de man direct.

Omdat de reclassering denkt dat de man in herhaling kan vallen, wil de Officier van Justitie dat de man zich laat behandelen. De rechtbank doet op 8 mei uitspraak.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.