eerste namen nieuw hoftheaterseizoen bekend

Raalte mag volgend theaterseizoen grote namen verwelkomen in het HOFtheater. Deze week worden de namen uit de categorie cabaret bekend gemaakt. Om een paar voorbeelden te noemen: 3Koteboebo, Jandino, Ali B, Van der Laan & Woe en Helligen Hendrik. Kaarten voor theaterseizoen 14-15 zijn te bestellen vanaf vrijdag 23 mei, dan gaat de vroegboekperiode van start.

3Koteboebo – Duivenmelkers: De populaire cabaretgroep 3Koteboebo komt ook dit seizoen weer terug naar het HOFtheater. Voorzitter Te Boekhorst, Penningmeester Kolkman en Secretaris Boksebeld nodigen u weer uit tot het bijwonen van de jaarlijkse jaarvergadering van de duivenmelkers vereniging.

Jandino – Hoe Dan Ook: Jandino Asporaat komt voor het eerst naar het HOFtheater in Raalte. De presentator en comedian is o.a. bekend van de Lama’s en Comedy at Work. Ook kreeg hij veel bekendheid mijn zijn eigen show: De Dino Show.

Ali B – Beken(d)t: Twee jaar geleden werd Nederland enorm verrast met de eerste theatervoorstelling van Ali B. Ook in Raalte kreeg hij het publiek enthousiast. Daarom heeft het HOFtheater hem voor het nieuwe theaterseizoen weer uitgenodigd. Hij komt met zijn splinternieuwe voorstelling ‘Beken(d)t’. Elk mens heeft zo zijn trots en schaamte en verborgen verhalen. Zo ook Ali. Ali heeft nog veel geheim gehouden. Heel veel.

Sara Kroos – Van Jewelste: In haar nieuwste voorstelling vertelt Sara herkenbaar en hilarisch over het stuntelen dat we allemaal doen in dit leven. Met zelfspot en een scherpe blik vertelt ze over de onhandigheden, die we allemaal kennen; in je gezin, met je ouders, in je liefdesleven en in alles wat het leven zo mooi, maar lastig maakt.

Helligen Hendrik – Lös: Helligen Hendrik trekt al jaren volle zalen in het HOFtheater. In deze nieuwste theatershow overdenkt de eigenzinnige Tukker hardop zijn zonden en neemt hij een scherpzinnig besluit: het roer gaat om! Er komen goede voornemens als: driften onderdrukken en hulpvaardiger en socialer worden. Ook bedachtzamer omspringen met de vrouwelijke sekse en hij meldt zich daarom aan bij de regionale… spermabank.

Van der Laan & Woe – Alles Eromheen: Van der Laan & Woe: U kent ze van De Kwis, u kent ze uit het theater, of u heeft nog nooit van ze gehoord. In dat laatste geval wordt het wel eens tijd. Nu komen zij met hun nieuwe voorstelling naar het HOFtheater en daarin pakken ze opnieuw groots uit. Met muzikale acts, ijzersterke scènes en alles eromheen.

Ook te zien in het HOFtheater in seizoen 2014-2015, in de categorie cabaret:

Hans Dorresteijn met ZAZI, Hans Liberg, Vrouw Holland, Javier Guzman, Eric van Sauers, René van Meurs, Nathalie Baartman, Thijs Kemperink, Jeffrey Spalburg, Bloeiende Maagden, Speelman & Speelman, Raymann & Brainpower

Tot aan het uitkomen van de nieuwe brochure op 22 mei, maakt het HOFtheater elke week een aantal namen bekend uit het programma voor seizoen 14-15. Dit wordt ook gedaan via de social media van HOFinSalland. Volgende week worden de namen in de categorie muziek bekend gemaakt. Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen zijn te bestellen vanaf vrijdag 23 mei, dan gaat de vroegboekperiode van start.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.