eerste koningsdag ommen groots gevierd

Ingezonden

Langs deze weg wil de Oranjevereniging Ommen alle inwoners, vrijwilligers en sponsoren danken voor hun geweldige inzet voor het vieren van de eerste Koningsdag. Mede gezien het voortreffelijke weer werd het een geweldige dag.

Lang werd er nagepraat over de gemoedelijke aubade en de geweldige optocht die van een beangstigend hoge kwaliteit was. ’s Middags was er op het feestterrein een gezellig feest gaande, waarna het ’s avonds smullen was voor de ware taptoe liefhebber met korpsen van wereldniveau en aansluitend een vuurwerkshow.

We hebben gemerkt dat dit de mensen weer dichter bij elkaar brengt en we hopen de komende Koningsjaren weer een beroep op u te mogen doen. Allen dank voor deze, ook voor ons, onvergetelijke dag.

Het bestuur van de Oranjevereniging Ommen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.