een zonnige voorjaarscollectie bij cecil

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over de trends van dit voorjaar. De voorjaarscollectie van CECIL Store Raalte ziet er dit jaar zeer zonnig uit. Met zachte kleuren pastel bleu, sunny lime en zalm die gecombineerd worden met denim en natuurlijke tinten.

De verschillende medewerkers hebben wel een voorspelling voor de aankomende voorjaarstrends. Margo: “Ik denk dat de trends vooral mooie gekleurde shirts worden en gebreide items zoals: vesten, truitjes en colordenim-jasjes. Greta: “Ik denk dat het bikerjack het dit jaar ook zeer goed gaat doen. Die is dan ook niet weg te denken uit onze collectie”. De kleuren zijn ook zo op elkaar afgestemd dat het allemaal gemakkelijk met elkaar te combineren is. Ook heeft CECIL vele sjaals waar je je outfit perfect mee kan afstylen.

De basis van de collectie bestaat uit hippe jeans, broeken, tops en vlotte blouses. Deze zijn uitgevoerd in nieuwe frisse tinten met leuke prints. “De jeans en broeken zijn in meerdere lengtematen verkrijgbaar. Wat ons ook onderscheid van andere kledingzaken is dat wij elke week nieuwe items binnenkrijgen, we hebben dus elke week wat nieuws. Hierdoor blijft onze collectie altijd netjes, fris en up to date.” Zegt Margo.

Dus voor al je up to date kleding kom je naar CECIL Store Raalte, ze staan op je te wachten met een lekkere kop koffie en geven je een optimaal modeadvies.

CECIL Store Raalte is gevestigd aan de Herenstraat 21 in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.mijncecil.nl

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.