Home / archiefcentraal / eagles verliest mogelijk compleet middenveld

eagles verliest mogelijk compleet middenveld

De kans is groot dat Go Ahead Eagles komende zomer afscheid moet nemen van het hele middenveld. Deniz Türüç (21) staat al langer in de belangstelling van FC Twente en clubs uit Turkije, maar ook Sjoerd Overgoor is gewild. Dat meldt Voetbal International . Eerder meldde het AD al dat er interesse was in Erik Falkenburg.

Volgens VI zouden maar liefst drie clubs zich hebben gemeld voor Overgoor: AZ, Heerenveen en Utrecht. Eagles zou met de 25-jarige middenvelder om tafel willen om hem langer te behouden. Hij heeft nog een contract tot media 2015.

Ondanks de interesse in Falkenburg, hoopt Eagles ook hem te behouden.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.