Home / archiefcentraal / eagles heeft weer lucht na winst op nac

eagles heeft weer lucht na winst op nac

Go Ahead Eagles heeft woensdagavond in de thuiswedstrijd tegen NAC drie hele belangrijke punten gepakt. In de Adelaarshorst behaalde de ploeg van Foeke Booy met een late goal de volle winst: 2-1. Directe concurrent RKC verloor met 0-2 van Ajax, waardoor de Eagles vier punten boven de streep staan.

Eagles begon fel aan het belangrijke duel. De mannen leken te beseffen dat er cruciale punten te verdienen waren voor de strijd om handhaving in de Eredivisie. Dit bezorgde de rood-gelen dan ook de voorsprong. In de 26ste minuut dribbelde Antonia goed naar binnen en na een prima combinatie met Kolder stifte de rappe buitenspeler de bal achter Ten Rouwelaar.

Maar nog voor rust wist NAC op gelijke hoogte te komen. Jordy Buijs ging in de 38ste minuut achter de bal staan bij een vrije trap, en schoot slim onder de muur door: 1-1.

Na de theepauze had Go Ahead Eagles het lastig. De bezoekers drongen aan met kansen voor Poepon en Hooi, maar de mannen uit Breda kwamen niet tot scoren.

In de slotfase ging Eagles er alsnog met de zege vandoor. In de 84ste minuut werd een schot van Overgoor van richting veranderd, waarop keeper Ten Rouwelaar kansloos was. Het was ietwat gelukkig, maar de spelers en supporters van Go Ahead hadden daar natuurlijk maling aan.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.