dubbele nominatie voor kapsalon look hair

Kapsalon Look Hair uit Lemelerveld is maar liefst twee keer genomineerd voor de Coiffure Award 2014. Dat is de meest prestigieuze prijs voor de Nederlandse kappers en haarstylisten. Michelle Hagen is genomineerd in de categorie Dames Noord en Avantgarde. Een vakjury selecteerde 99 kanshebbers uit maar liefst tweeduizend foto’s. Daar zat ook het werk van Michelle tussen.

De uitreiking van de Award vindt plaats op zondag 11 mei tijdens de Coiffure Award Aala in Amsterdam. Houd het vooral in de gaten op staging2.lookhair.nl,Twitter, Facebook of kijk op staging2.coiffureaward.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.