Home / archiefcentraal / drie of vier wethouders in raalte

drie of vier wethouders in raalte

Het CDA geeft toe dat het in elk geval logisch is dat de VVD een wethouder krijgt. Ook GB vindt dat. Bij de VDD doen ze daar liever nog geen uitspraak over: “Laten we nu eerst maar verkennende gesprekken gaan voeren”, is daar het standpunt.

De conclusie is dus te trekken dat het CDA het met een wethouder minder moet doen. Want blijven het er drie, dan krijgen alle partijen er eentje. Worden het er vier, dan is GB de grootste partij, de grootste wethoudersleverancier.

Zolang het aantal ongewis is, noemt geen van de partijen al namen. Bij de VVD hebben ze meerdere capabele mensen. Bij het CDA hebben ze op dit moment een wethouder: Loevezijn. En Wagemans is de man voor GB.

Het gaat nog wel enkele weken duren voordat de poppetjes op hun plek zitten.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.