djill nijland en luna boerman winnen prentenboek

De peuters Djill Nijland uit Olst en Luna Boerman uit Wijhe zijn de gelukkige winnaars van het door Catherine Rayner gemaakte prentenboek met als titel ‘Krrr………okodil’, het prentenboek van het jaar 2014. Djill en Luna werden in de actieperiode naar aanleiding van de Nationale Voorleesdagen door hun ouders ingeschreven als lid van de bibliotheek Olst-Wijhe.

Alle nieuw ingeschreven peuters en kleuters ontvingen gedurende deze tijd een bibliotheektasje met informatie voor de ouders en een leuke attentie voor hen zelf. Onder de 20 nieuw ingeschrevenen werden twee boeken verloot. De prijswinnaars hebben hun boek inmiddels in de bibliotheek afgehaald.

Met deze actie wil de bibliotheek het belang van voorlezen benadrukken, het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en vergroot de woordenschat. Zo worden kleintjes grote lezers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.