de weerdt en kromkamp gaan jeugd trainen

Jochem de Weerdt (36) is vanaf komend seizoen de trainer van de C-jeugd van de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles. Hij krijgt daarbij twee dagen per week op het trainingsveld assistentie van Jan Kromkamp (33). Dat meldt Go Ahead Eagles op haar website.

De Weerdt is zelf een product van de jeugdopleiding van GA Eagles en speelde acht seizoenen in het eerst elftal. De spits kwam in die periode in 132 competitieduels tot 33 goals. Op dit moment is hij bezig aan zijn derde jaar als assistent-trainer van hoofdklasser CSV Apeldoorn. De Weerdt is in het bezit van een TC3- en TC2-diploma, en begint binnenkort aan de Cursus Oefenmeester 1.

De club laat op haar website weten zeer verheugd te zijn om wederom twee oud-spelers toe te voegen aan de trainersstaf van de Voetbalopleiding. Eerder werd al bekend dat Harry Decheiver (A-jeugd) en Kick Maatman (beloften) in dienst treden van de Voetbalopleiding. Ook zij hebben een verleden als (jeugd)speler van Go Ahead Eagles.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.