de lepelaar heeft 2 nieuwe gezichten dit seizoen

Uitspanning de Lepelaar gaat met 2 nieuwe gezichten het horecaseizoen 2014 tegemoet. De heren Van Dijk en Pham zijn aangetrokken om het vertrouwde team te versterken. Met het vakmanschap van Bernard van Dijk als gastheer krijgt de Lepelaar met haar restaurant en vernieuwde terras, gelegen naast de speeltuin, meer mogelijkheden.

In de a la carte keuken van de Lepelaar zal Vuong Pham de scepter zwaaien. Vuong is van Vietnamese afkomst en wordt ook wel de Wok-Wizzard genoemd. Vuong zal zijn vakmanschap laten gelden, welke hij heeft opgedaan in binnen en buitenland. Aan de hele menukaart voor de brunch, lunch en diner komt nu een Aziatisch tintje. In de keuken wordt gewerkt met zoveel mogelijk verse en streekgebonden producten.

Het fietsen en eten arrangement is uitgebreid met de Lebuinuscode, een fiets en wandel speurtocht door de ommelanden van de Hanzestad Deventer die je daarin doorkruist. Daarnaast is de ijssalon uitgebreid tot een assortiment van 16 soorten traditioneel gemaakt Italiaans ijs.

Voor reserveringen of specifieke informatie over de mogelijkheden kun je contact opnemen tijdens onze openingstijden onder tel.nummer 0570-591791 of bezoek je onze website staging2.delepelaar.eu.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.