dancefestival spring in de leeren lampe

De Leeren Lampe houdt voor de vierde keer het indoor DLL Dance Event ‘Spring’ op zaterdagnacht 5 april. Gevestigde maar ook nu nog onbekende Dj’s komen naar het festival. Daarnaast zijn er ook verschillende stijlen waaronder main, techno, hardcore, hardstyle en piraten in vijf verschillende area’s.

De afwisselende line up bestaat uit enkele bekende namen. Bij ‘Main’ hoort Billy The Kit tot die categorie. Hij doet meer dan 250 optredens per jaar, is energiek, sexy en krachtig met zijn karakteristieke BTK twist en behoort tot de top van de huidige Nederlandse party-scene. Dat geldt ook voor Menno de Boer, eerder dj bij Slam!FM en nu bij Radio 538 waar hij van maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 21.00 uur met zijn eigen radioprogramma te horen is. Naast zijn radiowerk treedt hij al jaren op als DJ.

Enkele andere namen zijn: Giocatori, dat bestaat uit het dj/producer duo Celvin van het Schip (Lastpaq) en Dennis Brugman (DB Label, University of Dance), DJ Jack Montez, MC Shizzler(Sjors Lutgerink), DJ DaY-mar, Tartaros (de Twent Juul Koopman), DJ Mercenary, Het hardstyle-duo Envine (Alex Snoeren en Demi Kanon), Deventernaar Jonas Korbl en DJ Marco Rane (Dynamo).

Naast alle gevestigde namen is er ook ruimte en aandacht voor beginnend talent; zo zal onder meer de winnaar van de eigen DJ-contest in actie komen. In een eigen area zullen de allerbeste piratenhits te horen zijn van populaire en geheime zenders.

De aanvang is zaterdag 22.00 uur ’s avonds. Tot 23.00 uur is de entree 12,50 euro voor de ‘early birds’ en daarna 15 euro. Ook is de voorverkoop inmiddels begonnen bij Anne Schulten Raalte, Primera Wijhe, Smulbaai Heino en Molenhoek Heeten begonnen. Hier kosten de kaarten ook12,50 euro. Er rijden deze avond speciale bussen op telefonische aanvraag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.