dance event spring met billy the kkd en dj talent

Komende maanden zullen de grote outdoor dancefestivals weer vele duizenden bezoekers trekken, maar eerst is het de hoogste tijd voor het populaire, vierde indoor DLL Dance Event ‘Spring’ zaterdagnacht 5 april. Bekende, gevestigde maar ook (nu nog) onbekende DJ’s, verschillende stijlen (onder meer main, techno, hardcore, hardstyle en piraten) en vijf verschillende area’s maken eventcenter De Leeren Lampe deze nacht weer de ‘place to be’ voor elke danceliefhebber.

De aanvang is zaterdag tien uur ’s avonds. Tot elf uur is de entree 12,50 voor de ‘early birds’ en daarna 15 euro. Ook in de inmiddels begonnen voorverkoop (Anne Schulten Raalte, Primera Wijhe, Smulbaai Heino en Molenhoek Heeten) kosten toegangstickets 12,50 euro. Er rijden deze avond speciale bussen op telefonische aanvraag.

In de lange en afwisselende line up op 5 april staan zowel gevestigde namen als aanstormend talent achter de draaitafels in de verschillende area’s van het Raalter eventcenter. Bij ‘Main’ hoort Billy The Kit zonder meer tot de eerste categorie. Hij doet meer dan 250 optredens per jaar, is energiek, sexy en krachtig met zijn karakteristieke BTK twist en behoort tot de top van de huidige Nederlandse party-scene.

Dat geldt ook voor Menno de Boer, eerder dj bij Slam!FM en nu bij Radio 538 waar hij van maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 21.00 uur met zijn eigen radioprogramma te horen is. Aast zijn radiowerk treedt hij al vele jaren als DJ op.

Giocatori bestaat uit het dj/producer duo Celvin van het Schip (Lastpaq) en Dennis Brugman (DB Label, University of Dance). Het begon als een conceptavond met uitverkochte edities door het land maar groeide inmiddels uit tot een DJ act met internationale ambities. Verwacht een veelzijdige mix van genres in combinatie met veel interactie.

DJ Jack Montez begon al in 2007 met zijn eigen drive in-show. Sinds 2011 organiseert de geboren Drent als Company PowerX eigen dance-events, maar treedt hij daarnaast veel zelf op in clubs en op dancefestivals.

MC Shizzler(Sjors Lutgerink) is al jaren actief in de dance-wereld. Na veel platen geproduceerd te hebben begon hij in 1009 als dj. Inmiddels is hij actief op enkele van de beste festivals en evenementen in de harde dance-scene zoals Defqon.1, Syndicate, Reset en WiSH Outdoor.

In de categorie ‘hardcore’ is DJ DaY-mar ‘the real deal’. Ze ziet er ruig uit, is een van de weinige dames in de harcore-scene maar weet wat mixen is en kan haar publiek in elke stemming krijgen; van razernij tot een traantje. Haar eerste optreden? In Thialf in 2005 waar ze voor 15.000 mensen draaide maar ook op Masters of Hardcore, Dominator, DefQon1, Free Festival en Freaqshow kwam ze in actie.

Tartaros (oftewel de Twent Juul Koopman) is ook een echte hardstyle-dj die al vele jaren succes heeft.

DJ Mercenary raakte al in 1990 besmet met het house-virus. Rond 2000 verliet hij de scene om er in 2005 weer in terug te keren. De eerdere hobby werd toen serieus. Zo mocht hij de belangrijkste hardcore-radioshow ter wereld presenteren; Masters of Hardcore Radio Live.

Alex Snoeren en Demi Kanon vormen samen het hardstyle-duo Envine. Beiden zijn nog jong (17 en 21 jaar) maar al jarenlang besmet met het hardcore-virus en op weg naar de internationale top.

Deventernaar Jonas Korbl heeft maar 1 missie; de techno scene binnen no-time te veroveren en naar zijn hand te zetten.

DJ Marco Rane (Dynamo ) timmert al sinds 1995 aan de weg met hardcore-platen. Later bekeerde hij zich tot de techno met als grote internationale voorbeelden Takaaki Itoh, Regis, Glenn Wilson en Christian Wünsch.

Naast alle gevestigde namen is er ook ruimte en aandacht voor beginnend talent; zo zal onder meer de winnaar van de eigen DJ-contest in actie komen. In een eigen area zullen de allerbeste piratenhits te horen zijn van even populaire als geheime zenders.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.