crt raalte presenteert nieuwe kleding

Naast de nieuwe kleding heeft de vereniging ook net een nieuw clubhuis in gebruik genomen. Na jaren een eigen trainingsparcours te hebben gekregen, hebben ze nu ook een clubhuis waar alles op en in zit. De basis van een clubhuis is een kantine en deze staat centraal. Daarnaast is er een werkplaats waar fietsen gerepareerd kunnen worden. Ook zijn er kleedruimtes in het clubhuis, voor als er eens een wedstrijd is. Daarnaast is er een bestuurskamer die ook als EHBO ruimte dient.

De CRT Raalte is een vereniging waar verschillende onderdelen van de wielersport beoefend kunnen worden. C (fietscross), R (rensport), T (toer afdeling) en sinds enkele jaren is er ook een afdeling voor de mensen op een ATB. Zo heeft elke afdeling wedstrijden of een evenementen waar ze de wielersport laten zien aan de mensen in en rond de gemeente Raalte.

Voor meer informatie ga je naar de website: staging2.crtraalte.nl of volg de vereniging op Twitter: @rencrtraalte

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.