creatief versierde fietsen in lemelerveld

Bij het Anker werd traditioneel de vlag gehesen en het Wilhelmus gespeeld. De kinderen deden fanatiek mee door recht overeind te staan, met de borst vooruit en hun hoofd omhoog. Daarna begon de rondgang en werd ook bij de Brugstede de vlag in de top geblazen.

Het zonnige weer maakte het nog mooier, zowel bij het Anker als de Brugstede konden de bewoners heerlijk in het zonnetje genieten van de versierde fietsen. Terug op het Kroonplein werden de kinderen verrast door een tal van springkussens en een heerlijk ijsjes.

Stichting Koningsdag Lemelerveld verzorgde de prijsuitreiking. Er waren prijzen voor de 3 mooist versierde fietsen en ook de kinderen die hun papieren kroon het mooist hadden versierd werden verrast met een prijsje. De drie prinsesjes hesen de vlag in de top en het ochtendprogramma van Stichting Koningsdag Lemelerveld was volbracht.

Muziekvereniging Polyhymnia reisde door naar Hoonhorst waar ook een soortgelijke optocht werd gelopen en waar met een verfrissend drankje een mooie muzikale eerste Koningsdag werd afgesloten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.