Home / archiefcentraal / concert ommermannenkoor succes

concert ommermannenkoor succes

Het Ommermannenkoor gaf zaterdagavond een prachtig concert in de gereformeerde kerk in Ommen. Medewerking op accordeon werd verleend door Piotr Rango , dit in samenspel met de piano begeleiding van Gezinus M Veldman gaf het koor extra klank.

Het publiek heeft dan ook genoten van de verschillende blokken in het programma. In het eerste deel werd de vrede van God bezongen met o.a I”II Wish I Had Given Him More. Het volgende deel ging over God;s nabijheid met o.a. You raise men up en Kum ba Yah. Liefde voor altijd werd bezongen met Danny Boy , One hand , one heart en Amigos para siempre. De Nacht en Ochtend werden voorzien van prachtige beelden via de beamer waarbij het Langzaam later en Das Morgenrot nog een extra dementie kregen. Ook Nederland kwam aan bod met een Hollandse stamppot van bekende melodieen, en Fiets bekend van Herman van Veen. In het laatste blok stond de natuur centraal met The Elephant song, Seirra Madre en Mul of Kintyre. Tussentijds is dit opgevuld met instrumentale solo van Piotr Rango en Gezinus m Veldman op piano. De ontvangen reacties van het publiek was dan ook hart verwarmend en geeft het koor en dirigent de steun om verder te gaan op de ingeslagen weg.

Lees ook

Restaurants bundelen krachten voor aspergetour

REGIO – Vier restaurants in de regio hebben hun krachten gebundeld voor een aspergetour. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.