christel 18 wil queen of the east worden

De 18-jarige scholiere Christel Schuurman uit Lemele is hard op weg om ‘Queen of the East’ te worden. Zij deed samen met zestig andere meiden mee aan de voorrondes van de missverkiezing ‘Queen of the East Netherlands 2014’.

Christel mag door naar de finale, die op 7 juni in poppodium Metropool in Hengelo wordt gehouden. Hier strijdt zij, samen met anderen, om een plekje in de internationale missverkiezing ‘Queen of the Benelux’. De finale bevat naast veel oogsnoepgoed ook dans en entertainment. De dames worden beoordeeld door zowel een professionele jury als een publieksjury, middels stemmen.

“Ik verheug me er erg op om op 7 juni de uitdaging aan te gaan en te strijden om een van de vijf finaleplaatsen”, zegt Christel. “Ik wil als meisje uit Lemele, Nederland kunnen vertegenwoordigen bij de internationale missverkiezing Queen of the Benelux.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.