carinova heeft 365 koningsdagen per jaar

Carinova thuiszorgmedewerkers uit Heino, Liederholthuis en Laag Zuthem verrassen hun cliënten de komende dagen met een oranje Gerbera inclusief kaartje voorzien van de volgende tekst ‘Bij Carinova is de cliënt altijd Koning’. Met dit gebaar, een knipoog naar de eerste Koningsdag sinds 1890, bedanken thuiszorgmedewerkers hun cliënten voor het vertrouwen. Iedere dag weer maken honderden Carinova medewerkers het cliënten zo goed mogelijk naar de zin. Voor Carinova zijn de cliënten iedere dag Koning.

Met dit spontane initiatief onderstrepen Carinova thuiszorgmedewerkers dat ze alles in het werk stellen om cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Dit sluit perfect aan op de troonrede waarin Koning Willem-Alexander aangaf dat de klassieke verzorgingsstaat overgaat naar een participatiesamenleving.

Dit betekent dat iedereen, die dat kan, verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar leven en omgeving. Steeds meer mensen doen dan ook een beroep op Carinova om zo lang en zelfstandig mogelijk thuis te blijven wonen. Carinova pakt die rol graag op en past de wensen van de cliënten zo goed mogelijk in.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.