campagne zwerfvuil gestaakt wel aanpak

“We hebben aan de hand van de campagne een bepaald niveau gehaald. Dat niveau willen we handhaven en moet zeker niet slechter worden,” aldus Van Loevezijn. “Zo hebben we extra ledigingen van prullenbakken in het centrum van Raalte en Heino, hebben we de opruimacties van vuurwerk en besteden we permanent meer aandacht aan de zogeheten snoeproutes.”

Ook kondigt Van Loevezijn een extra actie met leerlingen van het Carmel College Salland aan. “Als je het zo optelt, kun je inderdaad stellen dat we niet specifiek campagne voeren, maar dat er continu wordt ingezet op de aanpak van zwerfafval.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.