cabaretier arno van der heyden treedt op

De cabaretier Arno van der Heyden speelt op 4 april de voorstelling ‘Zo’ in Podium Heino. Samen met fotograaf Pjotr Wiese en met de muzikale ondersteuning van pianist Bas Mulder, gaat Arno op zoek naar lokale lekkernijen en markante figuren uit het straatbeeld van Heino. Deze beelden en verhalen creëren een herkenbaar decor voor de voorstelling.

‘Zo’ is een cabaretesk liedjesprogramma over de warmte en waarde van vriendschap, als mede de voor- en nadelen van de moderne (technologische) wereld. De moderne mens heeft een wereld aan contacten en surft mee met elke trend. We skypen en hypen ons te barsten, maar we kunnen niet meer aarden. Ook Arno doet er aan mee. Hij gooit zichzelf te grabbel, verkwanselt zijn privacy en vertwittert zijn leven. Steeds vaker vraagt hij zich af: hoe zat het ook alweer? Dankzij de intimiteit van de theaterzaal, liederlijke verhalen en volle glazen komt hij tijdens de voorstelling tot inkeer en verandert hij van verre buur in goede vriend.

Arno van der Heyden is cabaretier en acteur/muzikant met een rijke achtergrond in het (cabaret)theater en als presentator van humoristische tv-programma’s. Hij won in 1992 de publieks- en persoonlijkheidsprijs bij het Camerettenfestival in Rotterdam. Voor de TROS werkte hij mee aan de cabaretserie ‘Voor de grap’ met Theo Maassen, ‘Zonnebloemshow’ (KRO) en de serie ‘Helden’ (VARA). Voor TV Noord presenteerde hij verschillende programma’s waaronder zijn eigen programma ‘Arno oet Grunnen’. De voorstelling ‘Zo’ is Arno’s 9e cabaretvoorstelling.

De voorstelling op vrijdag 4 april begint om 20.30 uur en kaarten kosten 10,00 euro. Kijk voor meer informatie op staging2.podiumheino.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.