broekhuis van rohda naar schalkhaar

Jasper Broekhuis verlaat Rohda Raalte. Volgend seizoen speelt hij voor SV Schalkhaar. Dat meldt Deventer Voetbal.

Broekhuis speelde eerder voor ABS. In het seizoen 2011/2012 werd hij topscorer van de regio met 33 goals. Tegenover Deventer Voetbal laat Schalkhaar-trainer Van der Hoop weten blij te zijn met de komst van Broekhuis: “Het scorend vermogen van Jasper is natuurlijk een welkome aanvulling binnen de selectie van Schalkhaar. Juist aan deze kwaliteit ontbreekt het ons de afgelopen seizoenen, ondanks de aanwezige individuele kwaliteit in aanvallend opzicht in de groep.”

Broekhuis scoorde dit seizoen twee keer voor Rohda.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.