boskamp beleefde drukke koningsdag

De, voor het eerst aanwezige, klim- en glijbaan werd van de eerste tot de laatste minuut heel intensief gebruikt door de aanwezige kinderen en zij konden er geen genoeg van krijgen om telkens weer naar beneden te roetsjen. Dit terwijl de kleintjes op het springkussen terecht konden.

Hoogtepunten van de dag waren het optreden van de Koninklijke muziek vereniging Apollo uit Olst en in de namiddag het optreden van de Deventer sixties Band the Cheetahs. Beiden wisten het publiek prima te vermaken en ook de orkesten zelf waren erg enthousiast over hun optreden in Boskamp. Op het terras op het kerkplein was het heerlijk vertoeven onder het genot van biertje uit de eigen tap. Ook de Boskampse pannenkoeken waren weer geweldig in trek, zodat de dames de gehele middag hebben door gebakken om aan de grote vraag te kunnen voldoen.

Bij de diverse spellen was de grote sjoelbak zo favoriet bij de bezoekers dat er tegen het eind van de middag gewoon een punt achter gezet moest worden, want men bleef zich maar opgeven voor dit spel. De bezoekers waren erg te spreken over de organisatie van deze dag, waar voor jong en oud van alles was te doen. De organisatie, die in handen was van de Stichting Vrienden Boskampse Willlibrordkerk, kijkt dan ook tevreden terug op de zeer geslaagde dag.

Uitslagen diverse spelen

– Boodschappenmand raden, hier was mevr. T. Ilbrink uit de Sekkelanden in Boskamp met het bedrag van € 48,50 het dichtst bij het totale bedrag van € 48,80, zij heeft de mand daarmee gewonnen.

– Het bibberspel is bij de kinderen gewonnen door Esmee Overmars en na loting werden Twan van der Beek en Cindy Hofstede tweede en derde. Bij de volwassenen ging de hoofd prijs na loting naar Harrie Hoonhorst, terwijl Jeroen Hoonhorst tweede werd. De derde prijs ging naar Jan Straatman.

– Het doelschieten werd bij de kinderen gewonnen door Stan groot Koerkamp en de tweede en derde prijs gingen na loting naar Nick Jansen den Rowan Kappert. Bij de volwassenen eindigden 3 personen met 20 punten. Na loting werden de prijzen als volgt verdeeld; eerste prijs Hennie Steerneman, tweede prijs Nick Bos en de derde ging naar Peter Kieftenbeld.

– Tot slot werden de prijzen bij het sjoelen bij de kinderen als volgt: eerste prijs Annefleur Otterloo (84 punten), Stein Overmars werd met 75 punten tweede en Twan van der Beek werd met 69 punten derde. Bij de volwassenen werd het klassement aangevoerd door Eelco Bruggeman met 88 punten , gevolgd door Paul Croese met 87 punten en Francien Steerneman werd hier derde met 85 punten. Alle winnaars van harte gefeliciteerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.