boshuizen motor service groeit in ander pand

Koen Boshuizen staat aan het roer van zijn eenmanszaak in Raalte. Hij is gespecialiseerd in montage, verkoop en inkoop van Japanse en Europese motoren. Eind vorig jaar vond de officiële opening van het nieuwe pand al plaats. De bedoeling is om eind april een open dag te houden in zijn nieuwe pand aan de Tjerkstraat 11e.

Er zijn deze dag onder andere veel verschillende aanbiedingen en je kunt kijken wat Boshuizen Motor Service allemaal in het assortiment heeft. Er staat een hapje en een drankje klaar en je krijgt natuurlijk optimaal advies over je motor.

“Het grote voordeel van de uitbreiding is dat ik nu echt in het zicht zit van de consument. Je ziet direct waar mijn zaak zich bevindt en je kan het zeer makkelijk vinden. Ook is er veel meer ruimte beschikbaar voor de stalling van motoren dan voorheen. Dit scheelt heel wat tijd, werk en ook kosten. Als er klein onderhoud moet gebeuren, zoals het vervangen van de banden of het verversen van de olie, dan kan je er gewoon bij blijven staan. Ik merk dat de consument het als heel prettig ervaart als hij of zij de reparatie van dichtbij mag meemaken. Dit komt denk ik doordat veel motorvoertuigbezitters heel nauw betrokken zijn bij hun motor.”

Koen vervolgt: “Een tijdje geleden heb ik ook een uitlees apparatuur aangeschaft voor het uitlezen van nieuwere motoren. Hiermee is een storing sneller te lokaliseren. Ook heb ik daarmee de mogelijkheid om ABS en onderhoudsintervallampen uit te zetten.”

Koen Boshuizen is gespecialiseerd in motoren van bekende Japanse en Europese motormerken zoals: Kawasaki, Honda, Susuki, Yamaha, BMW en Ducati. Hij houdt zich bezig met de reparatie, inkoop en verkoop van verschillende merken, van occasions tot de nieuwste motoren. “Wat nu erg in trend is bij de consument, zijn de Naked motoren zoals de Kawasaki 2750 en de Z1000, de Honda CB600F Hornet en de Triumph street triple. Ook de Allroad-motoren zijn erg in trek de laatste jaren, zoals de Suzuki V-Strom en de Honda Transalp. Ik denk dat deze trend zich de komende jaren ook zeker gaat voortzetten”, zegt Koen.

Veelzijdig

“Het mooiste aan mijn eigen bedrijf vind ik de veelzijdigheid. Het ene moment ben je bezig met het sleutelen aan een motor en daarna moet je bezig met een klant voor mogelijke verkoop. Bij mij is goede kwaliteit aanbieden zeker een ‘must’. Ik bied de motoren voor een zo scherp mogelijk prijs aan. Er blijft natuurlijk een verschil met prijsvechters maar dat compenseer ik weer met kwaliteit en service. Dus kom voor al je reparaties, onderhoud en koop van motoren naar Boshuizen Motor Service. De koffie staat voor je klaar en er wordt rustig de tijd genomen om samen naar je wensen te kijken.”

Kijk voor meer informatie over de openingstijden en de datum van de open dag op staging2.boshuizenmotorservice.nl of bel 0572-371662.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.