borrelen en doneren na 40 dagen alcoholvrij

Fotograaf Vincent Hartman uit Heino heeft het op 19 april 40 dagen zonder alcohol gesteld. Voor hem een reden om het glas te heffen, samen met anderen. Hartman koppelt daarom een goede doelenactie aan zijn borrel.

Op zaterdag 19 april is het verzamelen om 17.00 uur bij Buuffie’s in Heino. Daar kun je loten kopen voor 3 euro per stuk. Uit de verkochte loten wordt een winnaar gekozen die samen met Vincent Hartman proost op het einde van de 40 dagen zonder alcohol. De winnaar krijgt van Studio Vincent Hartman Fotografie een waardebon voor een diner voor twee bij Buuffie’s. De opbrengst van de overige loten gaat naar de Stichting Heino Kids Sport.

Stichting HKS stelt zich ten doel belemmeringen voor kinderen tot deelname aan sport, van welke aard dan ook, weg te nemen. Ouders, voogden en allen die betrokken zijn bij de opvoeding van een kind kunnen een beroep doen op stichting HKS om te helpen.

Kinderen uit de voormalige gemeente Heino (Heino, Laag Zuthem en Liederholthuis) in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar kunnen hiervoor in aanmerking komen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.