biljarters en darters cafe de hoppe kampioen

De biljarters en darters van café de Hoppe hebben een heel succesvol seizoen 2013/2014 gehad. Twee van de biljartteams en het dart team van de plaatselijke kroeg wisten Kampioen te worden. Hoppe 4 het driebanden team werd verdiend kampioen in de B1 klasse en strijd nu door voor een plaatsje op het Nederlands kampioenschap. Ook Hoppe 3, een libre team werd kampioen en spelen ook door voor een plaatsje op het NK. Het eerste team van de Hoppe deed ook nog heel lang mee voor het kampioenschap, maar hebben het niet gered, zij sloten het seizoen af met een derde plaats. De Hoppe 2 en 5, allebei libre teams, sloten het seizoen af met een vijfde plaats. Het dartteam werd heel verassend ook nog kampioen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.