bijna heel mtb team lveld over havelterberg

ATB & Cyclocross Team Lemelerveld stond zondag met bijna het voltallige team aan het vertrek van de derde Nationale MTB-wedstrijd over De Havelterberg. De ten opzichte van voorgaande jaren iets gewijzigde omloop lag er aanvankelijk mooi en snel bij. Na een grote hoeveelheid regen halverwege de dag kregen de meeste mountainbikers een nat parcours voorgeschoteld.

Lyan Rensen beet het spits af namens het team bij de Elite Dames. Na een matige start begon het halverwege de wedstrijd beter te draaien bij Lyan. Het veld was toen echter al ver uiteengeslagen. Lyan finishte op een 10e positie.

Bij de Nieuwelingen was Rubin van de Kruisweg gebrand om na de pech van vorig weekend iets moois te laten zien. Helaas kreeg hij ook deze keer weer met pech af te rekenen. Na de eerste ronde begon hij op grote achterstand een inhaalrace welke eindigde in de middenmoot op plaats 29.

Dennis van de Kruisweg komt weer steeds beter op niveau na zijn polsblessure. In Havelte sloot hij de wedstrijd met een mooie 12e plaats af. Zijn broer Raymond startte bij de Elites/Beloften en finishte eveneens op een 12e plek overall. Niels Luisman reed in dezelfde wedstrijd naar een 22e positie.

Bij de Amateurs kwam Jeroen Wessel aanvankelijk in een groepje te rijden net buiten de top-tien. Tijdens de tweede wedstrijd helft viel hij echter ver terug tot plaats 26. Volgend weekend neemt het team deel aan de eerste wedstrijd van de NRW-Cup in het Duitse Wetter. Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.