Home / archiefcentraal / autos botsen bij verkeerslichten n35

autos botsen bij verkeerslichten n35

Op de N35 tussen Mariënheem en Raalte heeft dinsdagmorgen een kop-staartbotsing tussen twee auto’s plaatsgevonden. De bestuurster van de achterste auto moest remmen voor het verkeer dat langzaam optrok vanaf de verkeerslichten, maar trapte in plaats de rem van op het gaspedaal. Daardoor botste ze op de auto voor haar.

Door de botsing liepen beide voertuigen lichte schade op. Letsel viel er gelukkig niet te betreuren. Nadat de schadepapieren waren ingevuld en de bestuurders van de schrik waren bekomen, konden ze hun weg weer vervolgen.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.