autocross haarle op voor 31ste editie

De familie Bentert aan de Molenweg in Haarle stelt op 6 april voor de 31ste keer haar terrein beschikbaar voor de autocross.

De autocrosswedstrijd telt mee voor het Ramo-kampioenschap en de Twente Cup. Ook dit jaar staan er weer toprijders uit heel het land aan het vertrek. Er gaan zelfs geruchten dat meervoudig Europees kampioen Bernd Stubbe (D) in Haarle aan de start zal staan.

Op een schitterend circuit zal er autosport te zien zijn van het allerhoogste niveau. Dus ga gezellig een middagje genieten van spanning, snelheid en sensatie. Spektakel gegarandeerd! Aanvang wedstrijden 12.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.