Home / archiefcentraal / aspergeseizoen kan mij niet lang genoeg duren

aspergeseizoen kan mij niet lang genoeg duren

Het aspergeseizoen is afgelopen weekend officieel geopend. En dankzij de zachte winter en het relatief warme voorjaar kunnen we ook gelijk verse asperges kopen. De koningin onder de groente: Je omarmt haar of haat haar. Er is eigenlijk geen tussenweg.

Salland heeft van de asperges een van haar toeristische speerpunten gemaakt. Onder de noemer Salland Aspergeland gaat onze regio de concurrentie met andere gebieden die mooie sier maken met de groente.

In de regio zijn enorm veel evenementen rondom de groente gedurende het aspergeseizoen: Natuurlijk de grootse aspergemanifestatie op Den Alerdinck, maar ook fietstochten, speciale menu’s bij restaurants en open dagen bij aspergetelers.

Maar hoe denkt de Sallander over asperges? De poll op onze website deze week is ‘Het aspergeseizoen kan mij niet lang genoeg duren’. Een mening over dit onderwerp? Doe dan mee op onze site.

Afgelopen week vroegen we de bezoekers van onze site te reageren op de stelling ‘Ik neem mijn ouders in huis om voor ze te zorgen als dat nodig is’. Nou, die bereidheid blijkt niet al te groot in Salland. Ruim twee derde van de stemmers stelde dat niet te doen.

Ik neem mijn ouders in huis om voor ze te zorgen als dat nodig is!

32% Eens

68% Oneens

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.