Home / archiefcentraal / alles over tuinen bij de olsterhof

alles over tuinen bij de olsterhof

Bij Olsterhof kom je deze zondag alles te weten over tuinen, daarnaast speelt er het jazz duo Musique au fond. 3stuinen staat er met een informatiestand over het ontwerpen en het aanleggen van tuinen. Dries Blind van 3stuinen laat op het terras van de Olsterhof zien wat je met een tuin kunt doen.

Op deze dag kun je kennis maken met Dries, vragen stellen over ontwerp en aanleg en 3D tekeningen bekijken van gerealiseerde tuinen. Heb je al een tuin en wil je weten wat er mogelijk is, of ben je op zoek naar iemand die via een schetsontwerp een nieuwe tuin kan aanleggen? Kom dan naar deze dag en laat je vrijblijvend informeren.

Musique au fond bestaat uit Paul Hes en Henny van Lunteren. Zij weten als zeer ervaren jazzmuzikanten op een stijlvolle en swingende manier de juiste sfeer te creëren. Ze spelen stukken uit het jazz- en evergreenrepertoire: swingend en stimulerend, of delicaat en ontroerend.

Beide activiteiten zijn gratis en maken deel uit van de koopzondag van 11.00 tot 17.00 uur bij de Olsterhof aan de Aaldert Geertsstraat 16, in Olst. Meer informatie is te vinden op www.olsterhof.nl

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.