40 dagen zonder alcohol zitten erop

De uitdaging ‘40 dagen zonder alcohol’ zit erop. Het 40dagen supportteam wil alle deelnemers bedanken. Hun dank gaat ook uit naar het Sportbedrijf Raalte en de dames 1 van Salvora. Een hele afdeling en een heel team durfden deze uitdaging aan te gaan.

In veel andere gemeenten kwamen niet voldoende aanmeldingen binnen om de actie van start te laten gaan. Dankzij de inzet van een aantal betrokken mensen is dit in Raalte wel gelukt. Ze schatten het deelnemersaantal op ongeveer 100 mensen: een mooi resultaat voor de eerste keer.

Zijn de veertig alcoholvrije dagen je zo goed bevallen dat je zo’n uitdaging graag nog eens aangaat? Of heb je misschien vrienden of familieleden die het ook wel eens willen proberen? Vanaf 26 mei gaat de landelijke actie ’40 dagen zonder alcohol’ van start. Deelname is gratis en je kunt je op deze website inschrijven: http://40dagenzonderalcohol.nl/form/index/index/id/1

Deze campagne in Raalte is mede mogelijk gemaakt door Raalte Gezond: staging2.raalte-gezond.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.