zangkoor ars cantandi geeft lustrumconcert

Het Vocaal ensemble ‘Ars Cantandi’ kan terugkijken op een mooi lustrumconcert. Het koor onder leiding van Janny van der Sande- de Vries heeft in de eerste jaren van haar bestaan een uitgebreid en gevarieerd repertoire opgebouwd. Het uit zestien leden bestaande koor zingt voornamelijk a capella maar zondagmiddag zorgde Paul Beunders voor begeleiding.

Beunders speelde mee met onder andere het Ave Maria en Hör mein Bitten van F. Mendelssohn- Bartholdy. Op het orgel speelde hij ook twee gedeelten uit zowel de derde als vierde sonate van deze componist en een deel uit de beroemde Hochzeitsmarsch uit ‘Ein Sommernachtstraum’.

Het programma, gepresenteerd door Agnes Eisses, was heel gevarieerd. Er kwamen liederen voorbij van J. Brahms en J.Rheinberger tot een door Janny van der Sande gemaakt arrangement van Only Time van Enya. Dat werd door het aanwezige publiek zeer gewaardeerd.

Voorzitter Anne Dorien van der Waarde dankte na afloop het aanwezige publiek. Met bloemen voor dirigente, organist en voor een van ziekte herstellend koorlid werd een de middag in de Plaskerk afgesloten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.