Home / archiefcentraal / wob verzoeken raalte alleen nog per brief

wob verzoeken raalte alleen nog per brief

WOB-verzoeken die in de toekomst per e-mail binnenkomen, worden niet meer in behandeling genomen. Om een WOB-verzoek te doen, moet je in de toekomst een brief sturen. “We worden steeds meer geconfronteerd met dit soort verzoeken,” zegt burgemeester Piet Zoon met het oog op de frauduleuze WOB-verzoeken. “We willen ze op deze manier een dammetje opwerpen. Het is aantoonbaar dat sommige mensen er steeds meer een sport van maken.”

Overigens benadrukt de burgemeester dat Raalte nog nooit proceskosten bij een dergelijk WOB-verzoek heeft uitgekeerd. Volgens Zoon zijn er bij de gemeente Raalte al tientallen van dit soort verzoeken binnengekomen.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.