Home / archiefcentraal / win kaartjes voor kinderconcert

win kaartjes voor kinderconcert

Als je de kleurplaat van Peter en de Wolf inkleurt maak je kans op kaartjes voor het kinderconcert ‘Peter en de Wolf’. Dit muzikale sprookje is gemaakt op de bekende muziek van Sergej Prokofjev. Gert Jan de Weerd neemt je mee in de wereld van variaties en laat je de verschillende personages op piano horen. Kom luisteren naar de avonturen van Peter, de wolf, de eend, het vogeltje en de kat. Een leuk concert voor iedereen.

Op www.cultureclubdehaere.nl vind je een leuke kleurplaat van Peter en de Wolf. Als je deze kleurt en inlevert dan maak je kans op twee vrijkaartjes voor het kinderconcert. Kleurplaten kun je inleveren tot en met 7 maart. Uiterlijk 9 maart wordt bekend gemaakt wie de kleurwedstrijd heeft gewonnen, er worden drie keer twee kaartje weggegeven. Alle informatie over de kleurwedstrijd staat op de kleurplaat.

Het concert is op zondag 16 maart om 15.00 uur in de Culture Club de Haere, Olst. Kaartjes zijn voor volwassenen 7,50 euro, kinderen 5,00 euro. Reserveren kan door te mailen naar info@cultureclubdehaere.nl

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.