wilbert heijkoop naar halve finale wraak

Singer-songwriter Wilbert Heijkoop is door naar de halve finale van bandcompetitie De Wraak van Salland. Heijkoop won de video-stemronde, omdat zijn clip de meeste views kreeg. In totaal kreeg hij 848 views in een week tijd.

Uit de voorronde-editie van de Wraak die bij Budde in Nijverdal plaatsvond, zijn dus nu beide halvefinalisten bekend. Op de avond in Budde zelf ging We All Kissed Beth Cooper rechtstreeks door naar de volgende ronde, omdat die formatie de meeste stemmen van het aanwezige publiek kreeg.

Komende zaterdag waait de Wraak naar Café Vosman in Nieuw Heeten. Aanvang 20.00 uur, toegang gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.