wethouder bezoekt tijdelijke huisvesting ccs

Twee leerlingen van het Carmel College Salland hebben wethouder Jacques van Loevezijn rondgeleid door de nieuwe huisvesting van de school. Hij kwam kijken hoe de school de tijdelijke huisvesting organiseert tijdens de bouw van de nieuwe school. De leerlingen, Martijn Guikema en Charlotte van Gelder, zijn lid van de projectgroep nieuwbouw en dus betrokken bij de nieuwbouwplannen.

Ze namen de wethouder mee naar de tijdelijke units die sinds kort geplaatst zijn op het sportveld achter de school. Hier nemen na de meivakantie de onderbouwleerlingen uit de teams havo/atheneum en gymnasium/atheneum-plus hun intrek. De tijdelijke huisvesting is sober, maar biedt alles wat nodig is voor goed onderwijs. De bovenbouw van havo en vwo blijven in het oude gebouw dat gedeeltelijk blijft staan tijdens de nieuwbouw. De onderbouwleerlingen uit team havo gaan tijdelijk naar het naastgelegen gebouw aan een Florens Radewijnsstraat 6.

Carmel College Salland doet er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen prettig kan werken en leren tijdens de bouw van de nieuwe school. De school is helemaal klaar voor de nieuwbouw. De opening van de nieuwe school staat gepland begin 2016.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.