werkstraf na dodelijk ongeluk oud rohda speler

De 55-jarige man uit Dinxperlo die het ongeval veroorzaakte dat oud-Rohda Raalte speler Christian Zuidema het leven kostte, is veroordeeld tot een werkstraf van 120 uur. Dat meldt RTV Oost op haar website.

Het ongeluk gebeurde vorig jaar april op de Raalterweg in Deventer. De man uit Dinxperlo kwam met zijn auto ineens op de verkeerde weghelft terecht. Het slachtoffer kon een frontale botsing niet meer voorkomen.

Het is niet duidelijk geworden waarom de man op de verkeerde weghelft terecht kwam. De kans is aanwezig dat een ernstige suikerziekte hier een rol in heeft gespeeld. De medische aanwijzingen daarvoor ontbreken echter.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.