wereldwijde inspiratie bij livera

Raalte Mode Promotie (RMP) houdt op zondag 30 maart twee modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kun je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over de trends van dit voorjaar. Livera is dit jaar op wereldreis gegaan voor de nieuwe collectie lingerie, nachtmode en badmode. De nieuwe collectie is gebaseerd op invloeden uit verschillende delen van de wereld, waaronder China, Japan, Frankrijk, India, Mexico, Brazilië en de VS. Al deze landen hebben iets speciaals en hebben hun eigen lijn, zo is er een nieuwe collectie bikini’s ‘Sweet Asia’. Dit is de eerste van een grote reeks die bij Livera in de winkel komt.

De collectie Sweet Asia is geïnspireerd door tere poederbleke Geisha’s maar ook hypermoderne Japanse meisjes. Sweet Asia combineert eeuwenoude Japanse bloesems met het hedendaagse leven in Tokyo. Met als resultaat een vrolijke badmodelijn vol tegenstellingen waarin vrouwelijkheid en fun samengaan. Lieflijke bloesemprints, ruches, perzik roze en kobaltblauw maken deze badmode tijdloos en geschikt voor zowel romantische cocktails aan de rand van het zwembad als waanzinnige beachparty’s.

Alle items zijn van hoge kwaliteit en passen perfect op het Nederlandse vrouwenlichaam. Later in het voorjaar komen ook lijnen als Orient, Oriental Dreams, India en Bollywood. Deze lijnen zijn georiënteerd op China en India. Naast onze mooie lijnen van Livera hebben wij de volgende labels ook in huis; Beach Life, Royal Lounge Junky, WOW, Esprit, Sapph, Shiwi, Tweka en Sun Marin. Samen met deze topmerken vindt je altijd de juiste bikini, tankini of badpak bij Livera.

Livera is gevestigd aan de Herenstraat 9a in Raalte. Online vind je Livera op staging2.livera.nl Erika de Groot is ook eigenaar van Embrace, gevestigd aan de Herenstraat 9-11.

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.