wereldverteldag in het teken van draken

Jongerentheatergroep ‘Een plekje op het podium’ is aan de slag gegaan voor de wereldverteldag op 20 maart. De laatste weken is de groep aan de gang gegaan met drakenverhalen. Zo heeft iemand een eigen verhaal geschreven dat wordt voorgelezen. Anderen lazen een verhaal en vertellen dat na op hun eigen manier. Ook zijn er deelnemers die pratend en spelend een verhaal uitbeelden.

Naast het theatergedeelte zijn er nog een paar andere drakenactiviteiten. Er zijn schminkontwerpen gemaakt, dus je kan geschminkt worden. Daarnaast zijn er kleurplaten om ingekleurd te worden. Ook is er een drakendansje bedacht, dat misschien wel gedanst gaat worden. De drakenactiviteiten zijn op woensdag 19 maart van 15.00 uur tot 16.30 uur en zaterdag 22 maart van 14.00 uur tot 15.30 uur in Bibliotheek, passage 6 Raalte. De toegang is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.