weghorst positief over nieuw tijenraan

 

“In mijn hoofd denk ik nu: We gaan mee,” stelt Weghorst. “Er is geen enkele aanleiding om niet met de gemeente aan tafel te blijven zitten. Ik heb het gevoel dat er met ons meegedacht wordt.” Een buitengewoon positieve ontwikkeling voor de uitbater, want een paar maanden geleden hing de vlag er nog heel anders bij. Toen leek het er op dat in het nieuwe Tijenraan geen plek meer voor hem was.

“Maar,” stelt Weghorst, “er is nog veel onduidelijk over het nieuwe Tijenraan. Waar het komt is nog niet eens bekend. Hoe dan ook: We zitten met de gemeente aan tafel en er is oog voor onze belangen. Ik ben echt positief gestemd.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.