Home / archiefcentraal / weghorst positief over nieuw tijenraan

weghorst positief over nieuw tijenraan

 

“In mijn hoofd denk ik nu: We gaan mee,” stelt Weghorst. “Er is geen enkele aanleiding om niet met de gemeente aan tafel te blijven zitten. Ik heb het gevoel dat er met ons meegedacht wordt.” Een buitengewoon positieve ontwikkeling voor de uitbater, want een paar maanden geleden hing de vlag er nog heel anders bij. Toen leek het er op dat in het nieuwe Tijenraan geen plek meer voor hem was.

“Maar,” stelt Weghorst, “er is nog veel onduidelijk over het nieuwe Tijenraan. Waar het komt is nog niet eens bekend. Hoe dan ook: We zitten met de gemeente aan tafel en er is oog voor onze belangen. Ik ben echt positief gestemd.”

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.