wedstrijd van de week wesepe go ahead

Na het uitstapje naar de eredivisie wegens het afgelopen carnavalsweekend, staat de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week deze week ouderwets in het teken van amateurvoetbal. Het duel dat deze week in de spotlights staat, is de wedstrijd tussen SC Wesepe en Go Ahead Deventer.

Het duel uit de Vijfde Klasse I is van groot belang voor beide teams. Wesepe en Go Ahead bungelen namelijk allebei onderaan de ranglijst. Wesepe staat negende, met zestien punten uit veertien wedstrijden. Go Ahead Deventer staat tiende met acht punten uit veertien duels.

Wesepe moet de wedstrijd winnen om aansluiting met de ploegen boven hen te houden. Een Weseper overwinning is trouwens niet ondenkbaar: In het eerdere treffen van beide teams dit seizoen won Wesepe met maar liefst 9-0. Roy Schreur scoorde maar liefst vijf keer.

Komende zondag wordt er om 14.00 uur afgetrapt op Sportpark de Muggert. Mooie bal van Intersport Schutte winnen? Voorspel dan in een korte reactie onder dit artikel de uitslag van de wedstrijd. Meedoen kan tot de aftrap: Zondagmiddag 14.00 uur. Bij meerdere goede voorspellingen loten we een winnaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.