wedstrijd van de week feyenoord go ahead

De nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal is het eredivisieduel tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles.

Nu de competitie op zijn eind loopt, komt de ontknoping dichterbij. Feyenoord staat vijfde op de ranglijst en kan bij winst aardig inlopen op de nummers 2 tot en met 4. Sterker nog: Als de concurrentie punten laat liggen, kunnen de Rotterdammers zomaar tweede staan na dit weekend.

Go Ahead heeft andere zorgen: Punten zijn hard nodig om het gevaar van de nacompetitie te ontlopen. Met een vijftiende plek en vier punten voorsprong op nummer zestien RKC zijn er nog niet al te veel problemen. Om die problemen voor te blijven, zijn punten broodnodig. Hoewel het resterende programma van Eagles nog genoeg ruimte voor punten laat (NAC , Roda, Heracles bijvoorbeeld), krijgt Eagles ook Heerenveen, PSV en zondag dus Feyenoord nog tegenover zich. Alle punten zijn dus hartstikke welkom in Deventer.

Zondag wordt er om 12.30 uur in De Kuip in Rotterdam afgetrapt. Mooie bal van Intersport Schutte winnen? Voorspel dan in een korte reactie onder dit artikel de uitslag van de wedstrijd. Meedoen kan tot zondag 12.30 uur. Bij meerdere goede voorspellingen loten we een winnaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.