Home / archiefcentraal / we love spring bij street one

we love spring bij street one

Raalte Mode Promotie (RMP) houdt op zondag 30 maart twee modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kun je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over de trends van dit voorjaar. De Street One Store in Raalte heeft dit voorjaar romantische bloemenblouses, zachte sweaters, licht gebreide artikelen en trendy jeans. “Lichte kleurnuances tussen zachte zand- en grijstinten zorgen voor een frisse en relaxte uitstraling. Samen met de kleurige en luchtige bloemenblouses past dit dus geweldig in dit seizoen thuis”, vertelt Marije Bonhof. “Daarnaast gaan we veel zwart-wit combinaties zien deze lente. De look is zonder meer casual met lekker veel vrouwelijke elementen.”

De medewerkers Renate, Anja, Lisanne en Marije van Street One gaan dit jaar ook zelf de catwalk op om de nieuwste trends te laten zien. Geen ‘modellen’, maar de mensen van de Street One Store laten zien wat de nieuwe voorjaarscollectie van de winkel is. Als je naar binnen loopt bij de Herenstraat 34, kan het personeel je dus uit eigen ervaring alles vertellen over de allernieuwste lentemode.

“We worden wekelijks voorzien van nieuwe items, dus onze collectie blijft altijd verfrissend”, zegt Marije. Je kunt dus altijd gezellig langskomen bij Street One. De medewerkers helpen graag met het zoeken naar een nieuwe en passende outfit voor de juiste gelegenheid. Street One biedt dus niet alleen kleding op maat, maar ook advies op maat!

Street One Raalte is gevestigd aan de Herenstraat 34 in Raalte. Online zijn ze te vinden op www.mijnstreetone.nl

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Lees ook

‘Dat het meteen al zo druk zou zijn, hadden wij ook niet verwacht’

Zussen Erna en Emily Poppe aan de Plas in Raalte van start met smaaksalon Peper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.