Home / archiefcentraal / wandel het voorjaar in

wandel het voorjaar in

De krokussen staan al te bloeien en vele bomen en struiken lopen al uit: het voorjaar is begonnen. Wat is er dan heerlijker om in het weekend of een andere vrije dag er op uit te gaan in ons fraaie Salland.

Een flinke wandeling met onderweg een leuk adresje om te pauzeren of even rond te kijken. Op de website salland.wandelweb.nl vind je meer dan 16 prachtige rondwandelingen waarvan je gratis de routebeschrijving kunt printen.

In de maanden maart en april staan de wandelingen rondom Deventer extra in het zonnetje. De routes rondom Deventer (10 km), Schalkhaar (18 km), Bathmen (15 km) en Lettele (18 km) zijn voor een groot deel bewegwijzerd met de paaltjes van het wandelnetwerk Salland.

Onderweg kom je verschillende rustpunten, café’s en restaurants tegen om even lekker uit te rusten en bij te tanken. De routes komen vooral op plekjes waar je met de auto of fiets niet zo snel komt. Ontdek nog meer van Salland door te wandelen over onverharde wegen, schouwpaden of bospaadjes.

Kijk voor meer informatie op salland.wandelweb.nl De routes zijn beschikbaar op papier maar ook voor smartphone of gps-apparaat.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.