waarom winnen raaltenaren geen goud

Dat Jan Smeekens net naast het goud greep weten we allemaal nog. Roalter Wind journalist Karin de Graaff was een week na de Olympische Spelen getuige van de huldiging van Jan Smeekens. Tot haar grote verbazing verschenen tijdens de huldiging nog twee Olympische medaille-winnaars op het podium.

De Graaff, een echte import Sallander, was aangenaam verrast. Vooral ook omdat het om een sporter ging wiens naam zij de afgelopen jaren regelmatig op Radio Tour had gehoord. In de nieuwe Roalter Wind gaat ze op zoek naar het verhaal achter die andere zilveren Olympische medaille: waarom zilver en geen goud?

Vanaf maandag 24 maart is Roalter Wind nummer 14 gratis af te halen bij de zogenaamde ‘erkende Roalter Wind Afhaalpunten’. Dan weet je ook alles over de zilveren medailles met een gouden randje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.