vvd verlaag prijs van bouwkavels

Verlaging van de grondprijs trekt potentiële kopers over de streep. Elders in het land is het herstel van de woningmarkt al te zien. Volgens de VVD moet Raalte daar actief op inspelen: “Nu de markt aantrekt moet je erbij zijn, slagvaardig zijn en de grond tegen marktprijzen verkopen. Braakliggende bouwkavels leveren niets op. Ze kosten de gemeenschap juist veel geld. Dan kun je veel beter nu tegen een lagere prijs verkopen, dan later te moeten afschrijven wat nog veel meer kost. Elke verkochte kavel zorgt voor werk voor de bouwsector, voor woninginrichters, hoveniers en zorgt voor beweging op de woningmarkt.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.