Home / archiefcentraal / vvd verlaag prijs van bouwkavels

vvd verlaag prijs van bouwkavels

Verlaging van de grondprijs trekt potentiële kopers over de streep. Elders in het land is het herstel van de woningmarkt al te zien. Volgens de VVD moet Raalte daar actief op inspelen: “Nu de markt aantrekt moet je erbij zijn, slagvaardig zijn en de grond tegen marktprijzen verkopen. Braakliggende bouwkavels leveren niets op. Ze kosten de gemeenschap juist veel geld. Dan kun je veel beter nu tegen een lagere prijs verkopen, dan later te moeten afschrijven wat nog veel meer kost. Elke verkochte kavel zorgt voor werk voor de bouwsector, voor woninginrichters, hoveniers en zorgt voor beweging op de woningmarkt.”

Lees ook

Ode aan natuur door Joke Proper in Infocentrum

DEN NUL/OLST – De Olster kunstenares Joke Proper exposeert in het kader van de IJsselbiënnale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.