vrouw gewond na aanrijding met vrachtauto

Een oudere fietsster is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeluk op het kruispunt van de Westdorplaan met de Acacialaan in Raalte. Dat melden onze collega’s van RegioSalland.

De vrouw probeerde de Acacialaan over te steken, toen er een vrachtwagen aan kwam. De chauffeur kon niet meer op tijd remmen, waarna een botsing volgde. Door bescherming aan de voorkant van vrachtwagen kon de vrouw niet onder de vrachtwagen terecht komen, maar zij kwam wel hard op het wegdek terecht. Met zware verwondingen is de vrouw met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De weg was korte tijd afgesloten voor verkeer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.