Home / archiefcentraal / vrijwilligers leggen beachveld aan in luttenberg

vrijwilligers leggen beachveld aan in luttenberg

Sportpark de Achterberg heeft sinds kort een beachveld. Het veld in aangelegd met behulp van veel vrijwilligers en een aantal Luttenbergse bedrijven. Er is verschillende dagen aan het veld gewerkt. Onder andere vertegenwoordigers van voetbal, handbal en ook de volleybal sloegen de handen ineen om het veld aan te leggen en de boel weer op te ruimen.

Het veld kon zaterdag al gebruikt worden door Top Fit Salland van Martijn Veldkamp, die een bootcamp-sessie afwerkte op het beachveld. Op 22 maart wordt het veld verder afgewerkt met een mooi hekwerk. Daarna worden de beachhandbaldoeltjes, soccer – doeltjes, volleybalnetten, alle belijningen en alle bijbehorende ballen worden besteld. Als deze spullen binnen zijn kan het veld gebruikt worden.

Zaterdag 24 mei zal de officiële opening plaatsvinden tijdens het 80 jarig bestaan van SDOL.

Lees ook

Hoofdrijbaan N340 dik drie weken afgesloten

ZWOLLE – Van vrijdag 6 tot en met maandag 30 augustus wordt de N340 tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.