vrijwilligers bekijken nieuw clubhuis crt en rs

Het nieuwe clubhuis van de Raalter Schutterij en CRT Raalte wordt officieel pas op 22 maart geopend, maar afgelopen zaterdag namen ongeveer 130 vrijwilligers vast een kijkje. Tijdens de bouw was een gezamenlijke bouwcommissie actief, onder leiding van Ben Wichers Schreur en Johan Jansen van ’t Laar (Raalter Schutterij) en Jan Viscaal en Jan Binnenpoorte (CRT Raalte). Deze vier werden zaterdag vast in het zonnetje gezet.

Zaterdag 22 maart wordt het nieuwe clubhuis van de Raalter Schutterij en CRT Raalte officieel geopend. Voor beide verenigingen betekent dit het einde van de gebrekkige huisvesting in de afgelopen jaren; voor sportpark Ramele een duidelijke facelift. In goede samenwerking hebben de Raalter Schutterij en wielervereniging CRT Raalte een nieuw clubhuis gerealiseerd. Dat gebeurde met steun van de gemeente Raalte en met medewerking van tientallen vrijwilligers van beide verenigingen.

In het clubhuis is ruimte voor een kantine en een schietbaan van de Raalter Schutterij en voor een grote kantine, werkplaats en kleedkamers voor CRT Raalte. Beide verenigingen kunnen nu hun activiteiten in een prima accommodatie ontplooien.

De officiële opening gaat plaatsvinden op zaterdagmiddag 22 maart as. om 14.30 uur.

Buurman Overmars, voor en tijdens de bouw zeer behulpzaam bij onder meer opslag van materialen en inrichting, zal de openingshandeling verrichten.

Vanaf 15.30 uur is er Open Huis, waarbij belangstellenden de nieuwe accommodatie kunnen bekijken. Ook is er dan de mogelijkheid om de verschillende activiteiten van de Raalter Schutterij en CRT Raalte (fietscross, wielrennen, ATB-en) te bekijken en eventueel zelf mee te doen. Tevens showen de bij CRT betrokken wielerzaken (Kokkie Bikes, Kruiper Tweewielers en WR-Bikes) hun nieuwste racefietsen en ATB’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.