voorronde sallands got talent in hoftheater

Dertien acts passeren zaterdagavond de revue tijdens de voorronde van Salland’s Got Talent 2014 in het HOFtheater. HOFinSalland organiseert dit seizoen voor de derde keer Salland’s Got Talent, een talentenjacht naar voorbeeld van de tv-hit ‘Holland’s Got Talent’.

Op zaterdag om 20.15 uur gaat de voorronde van deze derde editie van Salland’s Got Talent van start. Dit jaar hebben 13 individuen en groepen zich aangemeld, waardoor er een goed gevulde avond op de planning staat. Ook dit jaar zijn muziek en dans weer het meest populair, maar zal duidelijk worden dat muziek een heel breed genre is. Het ene moment geniet het publiek van een singer/songwriter, het andere moment wordt het publiek verrast door snelle rapteksten of door een swingende band.

Een deskundige jury beoordeelt deze avond de acts en selecteert welke van hen mee mogen doen aan de finale op zaterdag 10 mei. Ook dit jaar zijn kaarten voor Salland’s Got Talent gratis te bestellen. Belangstellenden, familieleden, vrienden; iedereen is welkom om de deelnemers te komen aanmoedigen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.